Плащане:
В количката Вие можете да видите цената на избраните от Вас продукти, цената на доставката и крайната сума, която трябва да заплатите. Това е моментът да изберете и посочите удобен за Вас начин за плащане от следните възможности:
– наложен платеж (плащане на куриера при доставката);
– плащане по банков път:

Когато правите поръчка, всеки път имате възможност да избирате удобния за Вас начин на плащане. Ако имате инструкции и коментари по поръчката, можете да ги напишете в съответното поле. Ако искате да Ви бъде издадена фактура, попълнете данните в полето Коментар. Фактурата ще бъде изпратена заедно с поръчаната от Вас стока.

Потвърждаване на поръчка:
Тук можете да видите цялата информация за поръчката си, да я проверите и редактирате.

ВАЖНО: Проверете внимателно съдържанието на Вашата количка, информацията за плащане и доставка и инструкциите за поръчката (ако сте посочили такива). Ако е необходимо да нанесете корекции, не пропускайте да ги направите на тази стъпка. След като натиснете бутона „потвърдете поръчката“, Вашата поръчка ще бъде приета и няма да можете да правите повече промени.

След като финализирате поръчката си, на електронния адрес, който сте дали при регистрацията си, ще получите имейл с цялата информация по поръчката. Ако са необходими уточнения за условията или адреса на доставката, наш оператор ще се свърже с Вас по телефона.

ВАЖНО:
Посочването на непълни или неверни данни в профила на клиента прави поръчката невалидна и тя не обвързва” Ареа хоум стайл България „ЕООД с доставка.