Доставка

Доставките се извършват от куриерска фирма „Спиди“ АД
за страната – срокът за доставка е 5 работни дни;
за София – срокът за доставка е 3 работни дни.
* Сроковете се отнасят за поръчки, направени до 15.00 часа. Срокът за доставка на поръчки, направени след 15.00 ч., се удължава с един работен ден. * При извънредни обстоятелства и независещи от нас причини, сроковете за доставка е възможно да не бъдат спазени.
* Ако ние не сме в състояние да изпълним Вашата заявка, поемаме отговорността да се свържем с Вас и да Ви информираме. В случай че сте платили предварително, ние сме задължени да възстановим платената от Вас сума в срок от 3 работни дни.
ВНИМАНИЕ:
За да получите поръчаната от Вас стока, е необходимо да посочите името на получателя и точен адрес за доставка – това може да бъде адресът, който сте дали при регистрацията си, или друг адрес от адресната Ви книга.

Когато посочвате адрес за доставка, уверете се, че в рамките на работния ден / когато ще бъде доставена стоката / на този адрес ще бъдете Вие или друг човек, който сте упълномощили да я приеме.

След като финализирате поръчката си, на електронния адрес, който сте дали при регистрацията си, ще получите имейл с цялата информация по поръчката.

Ако са необходими уточнения за условията или адреса на доставката, наш оператор ще се свърже с Вас по телефона. ВАЖНО!
При получаване на пратката, заплатете стойността на наложения платеж и задължително проверете целостта на стоката в присъствието на куриера, особено ако е чуплива!

Ако сте платили предварително по банков път , не дължите плащане на куриера. В този случай отворете пратката веднага след като я приемете. В случай, че стоката е повредена, куриерът е длъжен да напише пред Вас двустранен протокол, който ще гарантира повторното изпълнение на поръчката Ви.

Свържете се с нас на телефон: 02/954-33-10 , или ни пишете на e-mail : info@areahomestyle.com, за да ни информирате за случая. ДОПЪЛНИТЕЛНИ УСЛОВИЯ
Посочването на непълни или неверни данни в профила на клиента прави поръчката невалидна и тя не обвързва www. Area Home Style.com с изпълнение. услугата фиксиран час на доставка се заплаща допълнително в размер на 2.50лв. от получателя, независимо от условията на доставка. експресна доставка за страната се заплаща допълнително от получателя.
услугата доставка за София в рамките на същия ден (за поръчки получени до 14.00ч.) се заплаща допълнително от получателя.

ВРЪЩАНЕ НА ЗАКУПЕНА СТОКА

Всеки потребител има правото да върне (за собствена сметка) поръчаната стока в срок от 7 работни дни след получаването й, ако стоката отговаря на следните условия: – няма механични повреди;
– с оригиналната си опаковка е и има търговски вид;
– придружена е от приложената гаранционна карта, съпътстващите я документи и аксесоарите, с които е била получена;

Купувачът трябва да се свърже с оператор на www .area home style.com на телефон +359 02/ 954 33 10 и да съобщи за отказа си.” Ареа Хоум Стайл България” ЕООД се задължава да възстанови заплатената за стоката сума в срок от 3 работни дни от датата, на която тя е получена обратно, или да я подмени.Разходите по транспортирането са за сметка на купувача. В случай, че клиентът получи стоката във вид, несъответващ с условието за доставка, или друга стока, различна от поръчаната, Ареа Хоум Стайл България ЕООД подменя стоката, като поема разходите по доставката, или възстановява платената от клиента сума.